MARTIN ISAKSSON

 
*Gäller ej privata sjukförsäkringsärenden eller Trygg Rygg.
Kontakta Martin
 
martin isaksson
OM MARTIN

Martin Isaksson fick sin doktor Kiropraktik examen från Murdoch University i Perth, Västra Australien i november 2013. I hyllning till sin akademiska kompetens, tilldelades han två av de finaste utmärkelser som ges till kiropraktik studenter i Australien, Miriam Minty Award och National Chiropractic Graduate of the Year 2013. Hans entusiasm och passion för kiropraktik har varit hans motiverande enhet för att uppnå bästa i sitt yrke.

Isaksson ägnade större delen av sitt universitet liv till Kiropraktiska aktiviteter, och särskilt idrotts kiropraktik. Han har fått erfarenhet av att behandla idrottare på världsnivå samt vara involverad som nyckel person av sports Kiropraktik organisering inom idrottsevenemang. Han har bidragit med sina tjänster till idrottsevenemang som de 2013 World Games i Cali Colombia, 2013 Oceanic Kite Surfing Championships i Perth Australien, 2011 och 2012 Tom Hoad International Championships Vattenpolo i Perth Australien och 2011 ISAF VM-seglingarna i Perth Australia.

Isaksson har också ett stort intresse för funktionell anatomi och fysiologi. Under de sista sex månaderna av hans kiropraktik utbildning, var han anställd vid Murdoch University i Perth, som lärare stöd för att hjälpa till att utbilda första, andra och tredje årets studerande i anatomi, palpation färdigheter och Kiropraktisk manuell teknik.

Dr Isaksson har nästan avslutat sin Internationell Certifierad Chiropractic Sports Practitioner (ICCSP), och kommer att slutföra denna certifiering under 2014