Skip to main content

Martin Isaksson

"Kiropraktik har hjälpt mig att förbättra min prestanda som idrottare. Det har gjort att jag kan träna hårdare och längre utan att drabbas av skador." - Usain Bolt, sprinter

Föreläser världen över inom idrottskiropraktik.

Martin Isaksson har jobbat som kiropraktor sedan 2013, hans resa till kiropraktor började i Australien 2009 där han studerade på Murdoch University som ligger i Perth Australiens västkust. Martin stannade kvar i Perth och jobbade som kiropraktor innan han flyttade hem till Sverige igen för att jobba på Varbergs kiropraktik.

2014 startade Martin Sveriges första idrottskiropraktiska organisation ”Idrottskiropraktik Sverige” IKS. Sedan dess har Martin varit ordförande fram till 2022. Martin sitter också med i styrelsen för världskiropraktik inom sport (Federation Internationale de Chiropratique du Sport (FICS)), vilket han har gjort sedan 2016, och kommer att axla ordförandeskapet för FICS under 2023.

Martin har jobbat på mer än 20 stora sport evenemang runt om i världen, alltifrån VM i Segling, styrkelyft, vattenpolo, Muay Thai, Beach Volleyboll och flera andra sporter. 2016 blev Martin uttagen av Internationella Olympiska Kommittén för att jobba på Olympiska Spelen (OS) i Rio, under 2 veckors tid tog han hand om världseliten inom många olika idrotter då han arbetade i polykliniken i ”athelets village”. Martin har också varit med på World Games två gånger som är ett evenemang som är i samma storlek som OS. Hans passion för sports kiropraktik och kunskap har även resulterat i att han föreläser på många platser runt om i världen varje år om hur man behandlar elitidrottsmän och kvinnor.

Ni hittar Martin i både Varbergs och Falkenbergs kliniken.