Skip to main content

Mentalträning & Hypnos i Varberg

"The energy of the mind is the essence of life." - Aristotle

Nenna Zetterström

Mentalträning & Hypnos
Varberg

Kontakt / Boka tid
bokatid@c-m-c.se
0739-05 24 77

Läs mer om Nenna

Mental träning och hypnos - en verktygslåda genom livet

Hej! Det är jag som är Nenna Zetterström och mig hittar du i rum nr 5 här på Varbergs Kiropraktik.

Varmt Välkommen till mig och mitt företag Creative Mind Communication!
Creative Mind Communication är inte bara mitt företag, det är min passion! Jag brinner för att bidra till dig och andra med ledarskap och livsstil som gör att du har den självklara platsen i ditt eget liv.

Med utgångspunkt från den vackra västkusten, och Varberg, arbetar jag över hela Sverige och har hela världen som kreativt arbetsfält.

Jag är utbildad ledarskapsutvecklare, coach, mental tränare och hypnoterapeut och hjälper dig och andra som vill göra en förändring i sitt liv. Mina ledord är glädje, balans och närvaro och det är också min ambition i allt mitt arbete. Att hjälpa människor att vara mer närvarande i nuet för att känna sig balanserad att hantera sitt liv och därmed uppleva mer glädje.

En del människor tror fortfarande att mental träning/coaching/hypnos bara är för idrottare och inget kunde vara mer felaktigt – det är värdefullt för ALLA! Idrottare har framgångsrikt använt sig av mental träning länge och det har bidragit till att allt fler utanför idrott- och sportsammanhang får upp ögonen för de positiva effekter det ger. Min styrka som coach, mental tränare, hypnoterapeut och ledarskapsutvecklare är att jag hjälper dig att skapa en stark och kraftfull progression med självkänsla och självförtroende! Det är som en karta över den du vill vara helt enkelt. Det kan handla om rent privata syften, i arbetslivet eller inom idrotten. Du som bestämt dig för att du vill förändra din situation, oavsett om det är i privatlivet, som högpresterande chef, idrottare eller företagare, det är till dig jag riktar mig!

För att du ska få ut mesta möjliga av vårt samarbete använder jag mig av flera verktyg, metoder och modeller som tex hypnos, hypnoterapi, NLP mm. Då har vi alla möjligheter att frilägga, rensa och släppa det som tidigare kanske hindrat dig och så skapar vi den ”framtidskarta” som ska gälla från nu och framåt. Alla människor är lika olika och genom vårt samarbete hittar vi tillsammans det som fungerar för dig.

Förändring sker, i min värld, på fyra plan, som en ram, och när du arbetar med dig själv på dessa fyra plan sker också förändringen. Många som kommer till mig har tidigare ”försökt göra” förändringsarbete på olika sätt men inte riktigt lyckats hela vägen. Det har ofta visat sig att de ”försökt göra förändringar” men att de bara arbetat på ett, två eller tre plan. Förändringar har sällan genomslagskraft att vara bestående då, enligt min erfarenhet.

Låter det här intressant, att det resonerar sant och känns rätt för dig också, och du är redo att arbeta med hela dig, är du Varmt Välkommen att ta kontakt med mig.

Kika gärna in på min hemsida c-m-c.se > för mer information vad jag kan bidra med för dig.
Och du, jag arbetar lokalt, digitalt och globalt vilket innebär att du kan samarbeta med mig oavsett var du, eller jag, befinner oss i världen.

Varmt Välkommen att kontakta mig för att boka tid eller göra en förfrågan!
Vi ses!

Nenna Zetterström
Creative Mind Communication
0739-05 24 77
bokatid@c-m-c.se