Skip to main content

Mentalträning & Hypnos i Varberg

"The energy of the mind is the essence of life." - Aristotle

Nenna Zetterström

Mentalträning & Hypnos
Varberg

Kontakt / Boka tid
bokatid@c-m-c.se
0739-05 24 77

Mental träning och hypnos - en verktygslåda genom livet

Alla upplever vi stress inom olika områden! Oavsett om det handlar om privat eller arbetslivet eller inom idrotten så är det både effektivt och värdefullt att ta hjälp att hantera det som kan ligga i vägen, för att du ska må bra, från insidan.

För att manövrera och släppa det som kan ha hindrat dig, inom idrotten, privat- eller arbetslivet, så erbjuder jag hypnoterapi, mental träning och individuella coaching-program.

Jag heter Nenna Zetterström och är utbildad ledarskapsutvecklare, coach, mental tränare, hypnoterapeut, utbildare och föreläsare. Till mig kommer du som vill göra en förändring i ditt liv, för att uppleva mer glädje, balans och närvaro, för att kunna prestera eller göra det du vill. Det låter enkelt och det är också väldigt enkelt när du förstår hur du, och det, fungerar.

Det handlar inte om positivt tänkande! Det handlar om att använda dina inre resurser, hjärnan bakom allt, på ett sätt som ger dig de resultat du vill ha!

Min styrka som coach, mental tränare och hypnoterapeut är att jag hjälper dig som klient att skapa en stark och kraftfull progression! En karta över den du vill vara helt enkelt. Det kan handla om rent privata målsättningar, i arbetslivet eller inom idrotten.

För att du ska få ut mesta möjliga av vårt samarbete använder jag mig av flera verktyg, metoder och modeller som t.ex. hypnos, hypnoterapi, NLP mm. Då har vi alla möjligheter att frilägga, rensa och släppa det som tidigare kanske hindrat dig och så skapar vi den ”framtidskarta” som ska gälla från nu och framåt. Alla människor är lika olika och därför behöver vi hitta det som fungerar för DIG. Jag är expert på det jag gör och DU är expert på Dig – TILLSAMMANS tar vi fram det vinnande konceptet som fungerar FÖR DIG.

Min devis är ”med GLÄDJE som DRIVKRAFT” och det är också min ambition i allt mitt arbete. Att hjälpa människor hitta glädjen i det de gör för då är ALLT MÖJLIGT! Eller som en klient utryckte det en gång; ”när det är kul går allt som på hjul”!

Jag erbjuder kurser, föreläsningar, hypnoterapi och individuella coaching-program för ledarskapsutveckling för enskilda och grupper. Att hjälpa människor att ta dem från där de är till dit de vill komma och har roligt under tiden!

Varmt Välkommen att boka dina tider, eller göra en förfrågan om kurser och föreläsningar, hos Creative Mind Communication och Nenna Zetterström via

0739-05 24 77 eller bokatid@c-m-c.se