Skip to main content

Orsolya Gaal

"Massage har varit ett viktigt verktyg för mig som professionell idrottare. Det hjälper till att lindra stress och smärta och återställa min energi." - Serena Williams, tennisspelare

Orsolya Gaal

Massage / Personlig träning

info@izom.se
0733-72 02 15

Boka tid

Helhet inom friskvård & hälsa, som innefattar träning, massage och kost

Varannan tisdag hittar ni mig på Varbergs Kiropraktik i Falkenberg. Annars finns jag i min tränings- och massagestudio i centrala Varberg. Jag har drivit izom sedan december 2011, där jag erbjuder en helhet inom friskvård & hälsa, som innefattar träning, massage och kost. Med en bakgrund som elitsatsande tävlingssimmerska och ett gediget träningsintresse, föddes en nyfikenhet hur människokroppen är uppbyggd och fungerar. Det ledde till att jag utbildade mig till Dipl. gyminstruktör 2001 och till dipl. massör och cert. massageterapeut genom Hälsoteket i Göteborg, 2004/2005. Numera har jag bytt baddräkten mot spikskor, då jag tävlar i friidrott (sprint) och är övertygad om att det är fullt möjligt att både bli starkare och snabbare, även som ”äldre”.

Andra utbildningar- personlig tränare med inriktning funktionell träning genom Total Functional Training Europé, Dipl. löpcoach genom Konditionsidrott, lic. spinninginstruktör och ”Advanced Sports and Exercise Nutritional Advisor” genom The Health Sciences Academy.

Är du nyfiken och vill veta mer om mig och izom, och om vad jag har att erbjuda, kan du göra det här:
www.izom.se

Boka tid hos Orsolya Gaal