Skip to main content

Stefan Bertilsson

"Massage är ett bra sätt att återhämta sig och komma tillbaka från en skada. Det har hjälpt mig att hålla min kropp mjuk och i balans." - Roger Federer, tennisspelare

Stefan Bertilsson

Professionell yrkesutbildad massageterapeut

stefanskroppsvard@gmail.com
0705-812 599

Boka tid

Djupt intresse att hjälpa personer med problem i rörelseapparaten

Jag har sedan flera år ett djupt intresse att hjälpa personer med problem i rörelseapparaten. Började tidigt studera på egen hand och letade upp olika artiklar och dokument rörande olika behandlingar för div. problem. Gärna motions & idrottsrelaterade.

2006 bestämde jag mig för att skaffa en professionell yrkesutbildning och gick Massageterapeutiskutbildning vid Axelsons gymnastiska institut i Göteborg. En heltids utbildning under 6 månader. Det gamla intresset för motions & idrottskador fick jag här många verktyg till goda behandlingsresultat. Fick direkt efter utbildningen uppdraget som massör, då för staden Varbergs elitlag i innebandyns högstaliga: Warbergs IC. Med åren har ja Varbergs Bois kommit upp i fotbollens finrum!

Startade samtidigt mitt egna företag, Stefans Kroppsvård, mottagning på ett gym i centrum. I november 2010 fick jag erbjudande om en behandlingslokal hos Varbergs Kiropraktik som jag inte kunde tacka nej till. Detta blev ett stort lyft med ett nära samarbete med kiropraktor Peter Dragstedt samt övriga kollegor på kliniken.

Jag har idag en stor blandning av patienter, från idrottare, kontors-, städ- & butikspersonal. Även chaufförer av olika fordon kan nämnas. Det gemensamt för all är de kroppsliga problemen i rörelseapparaten de behöver hjälp med.

Vid mina behandlingar använder jag olika tekniker. I grunden ligger massagen som sedan kompletteras med triggerpunktbehandling, muskeltöjning/longering, Koppning, Strain & Counterstrain som uppvisat riktigt bra resultat.

Använder även vid behov Kinesiotejpning och öronakupunktur. Många behandlingar avslutas sedan med att klienten får övningar med sig hem!

Sedan oktober-2020 erbjuder jag även lymfmassage för klienter med stagnation av lymfan.

Känner du igen dig och tror detta kan vara den kroppsterapeut du söker?

Är det ditt första besök för något problem så rekommenderas
att du bokar ”nybesök”- 75 min. Sedan avgörs din
problemstruktur vilken som är lämpling tidåtgång för fortsatta behandlingar.

Boka tid hos Stefan Bertilsson