Skip to main content

Bioresonans i Varberg

”Bioresonans är ett otroligt mångsidigt verktyg som kan användas för att förbättra den totala hälsan hos en individ.” – Dr. Andrew Weil, M.D.

Bioresonans kan ge fantastiska resultat för kropp och själ.

Bioresonans är den nya effektiva terapiformen för dig som vill få hjälp med IBS, balllongmage, förstoppning, diarré, dolda födoämnes allergier såsom överkänslighet mot vete, glutenrelaterat syndrom, mjölkprotein, ägg och många andra kostrelaterade hälsoproblem. Bioresonans behandling används också med framgång för att behandla andra allergier såsom pollen, damm, kvalster, päls och E-ämnen. På kliniken använder vi bioresonans behandling som kompletterande behandling för de patienter som har kroniska inflammationer i leder, muskler, muskelfästen såsom frozen shoulder, tennisarmbåge, hälsporre samt även för huvudvärk, migrän och fibromyalgi. Många hormonella besvär kan förbättras av bioresonans såsom binjuresvikt (utmattning, utbrändhet)  PMS, sköldkörtelbesvär etc.

Belastningarna och stressen i vår vardag tenderar att bli allt större. Maten vi äter blir mer och mer processad och innehåller fler gifter och främmande kemikalier. Stressade livssituationer med utmattning som följd ökar med kraven på ständig uppkoppling och allt för höga krav på sig själv. Allergier och diagnoser blir alltmer vanliga.

Som tur är, är våra kroppar alldeles fantastiska på att läka! Ta exemplet med ett litet sår på armen som kan läka alldeles självt bara genom att hållas rent och luftas. Kroppen kan!

Men det är just det, vi måste hålla såret RENT. Med andra ord så måste vi ge kroppen den bästa möjliga förutsättningen för att läka. Vi måste se till att våra kroppar blir mindre belastade och stressade av allt annat runt omkring oss. Vi måste börja plocka bort stressorer och belastningar istället för att bara lägga på nya.

Magen, tarmarna, lever och njurar och resten av våra inre organ är det som ska lyckas hålla oss friska, se till så att vi får tillräckligt med näring och som sen skickar ut det kroppen inte vill ha. Då förstår vi också att det är av största vikt att magen måste må bra för att människan ska må bra.

Vi kan ta med dig på en hälsoresa som kan förändra ditt liv till det bättre. Som kan få dig att hålla längre och få en bättre livskvalité.

Förenklat förklarat läser Bicom bioresonans maskinen av kroppens frekvensmönster. Den förstärker de bra frekvenserna och släcker ut de dåliga. Den använder även frekvenser från allergener (exempelvis pollen, mjölk, gluten) eller kemiska stressorer (som tungmetaller eller miljögifter) och genom att skicka in deras motsatta frekvenser släcker den ut immunsystemets felaktiga reaktion på ämnet. Bioresonans skiljer sig från ordinär frekvensbehandling genom att den tar med din kropps alldeles egna frekvenser och använder dem i behandlingen och gör att läkningen av just din kropp maximeras.

Behandlingen är helt smärtfri.

Observera att bioresonans erbjuds bara på Varbergskliniken, inte i Falkenberg.

Boka tid genom att e-posta: bioresonansvk@gmail.com