Skip to main content

Eric Gunnarsson

"An Osteopath is only a human engineer, who should understand all the laws governing his engine" - A.T. Still

Eric Gunnarsson

Osteopat D.O. BSc
Falkenberg

Mail: EGKliniken@gmail.com
Tel. 0705152234 

Läs mer om Eric

Boka tid

Några exempel på besvär en Osteopat kan hjälpa till med:

• Rygg, nacke, höft, knä, fötter – alla typer av ledbesvär
• Axel och skulderproblematik
• Utstrålande smärta – övre & under extremitet
• Huvudvärk – av spänningstyp, migrän eller efter trauma
• Idrottsskador
• Smärta i samband med mens, graviditet eller efter förlossning
• Kan lindra besvär vid artros och diskbråck

Jag har en bakgrund inom fotboll och där fanns jag mitt intresse för kroppen och dess funktion. 2018 tog jag examen från University of North Carolina at Greensboro med en Bachelor i Kinesiologi (rörelselära). Jag kände mig dock inte helt klar och 2023 tog jag examen från Skandinaviska Osteopathögskolan med en Bachelor i Osteopati.

Som osteopat undersöker, behandlar och motverkar jag funktions- och smärtbesvär som kan uppstå i vår rörelseapparat. Osteopati är en manuell behandlingsform där mina händer är det främsta redskapet.

Osteopatin filosofi är att kroppens alla olika system fungerar som en enhet, samt att kroppen besitter förmågan att självläka. Funktion och struktur har alltid ett samband och osteopati hjälper till att knuffa kroppen i rätt riktningen mot en vardag utan smärta.

Ett besök består av anamnes (samtal), en analys av rörelse, neurologiska och ortopediska tester, systemisk undersökning och palpation för att få en helhetsbild av dig. Därefter följer en behandling och övningar utifrån fynden av det biomekaniska och biopsykologiska delarna för att matcha dina besvär och förväntningar.

Boka tid hos Eric Gunnarsson